ДИФ БАЗЕНИ
СОЗДАВАМЕ ВАШ СОПСТВЕН РАЈ ВО СЛОБОДНОТО ВРЕМЕ !
ДИФ БАЗЕНИ

ДОЗНАЈТЕ СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА ОКОЛУ ИЗГРАДБАТА НА ВАШИОТ ДИФ БАЗЕН
ДИФ БАЗЕНИ

ЖЕЛБАТА ЗА ВАШ СОПСТВЕН БАЗЕН СЕГА ПОСТАНУВА РЕАЛНОСТ
ДИФ БАЗЕНИ

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ, СИГУРНОСТ И ГАРАНЦИЈА
Back
Next
ДИФ БАЗЕНИ

Создаваме Ваш сопствен рај во слободното време!
ДИФ БАЗЕНИ

Дознајте се што ве интересира околу изградбата на вашиот ДИФ Базен
ДИФ БАЗЕНИ

Желбата за ваш сопствен Базен сега постанува реалност
ДИФ БАЗЕНИ

Германски квалитет, сигурност и гаранција
Back
Next
ДИФ СТАКЛЕНИ ЕЛЕМЕНТИ

Проширете ги вашите хоризонти со производите на ДИФ Стаклени елементи !
ДИФ СТАКЛЕНИ ЕЛЕМЕНТИ

Разновидни модели на стаклени елементи и покривни конструкции
ДИФ СТАКЛЕНИ ЕЛЕМЕНТИ

Производи изработени по најсовремени Германски стандарди и со најквалитетни материјали
ДИФ СТАКЛЕНИ ЕЛЕМЕНТИ

Уживајте во својот сопствен рај во текот на сите годишни времиња
Back
Next
ДИФ СТАКЛО

ПРОШИРЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ХОРИЗОНТИ СО ПРОИЗВОДИТЕ НА ДИФ СТАКЛЕНИ ЕЛЕМЕНТИ
ДИФ СТАКЛО

РАЗНОВИДНИ МОДЕЛИ НА СТАКЛЕНИ ЕЛЕМЕНТИ И ПОКРИВНИ КОНСТРУКЦИИ
ДИФ СТАКЛО

ПРОИЗВОДИ ИЗРАБОТЕНИ ПО НАЈСОВРЕМЕНИ ГЕРМАНСКИ СТАНДАРДИ И СО НАЈКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ
ДИФ СТАКЛО

УЖИВАЈТЕ ВО СВОЈОТ СОПСТВЕН РАЈ ВО ТЕКОТ НА СИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМИЊА
Back
Next
ДИФ САУНИ

Сауни со германски квалитет по пристапни цени само во Диф Сауни!
ДИФ САУНИ

Здравје за сите ваши сетила
ДИФ САУНИ

Одберете сауна која најдобро ви одговара врз база на вашите лични желби, и услови кои ги поседувате во вашиот дом
Back
Next
ДИФ САУНИ

САУНИ СО ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ ПО ПРИСТАПНИ ЦЕНИ САМО ВО ДИФ САУНИ
ДИФ САУНИ

ЗДРАВЈЕ ЗА СИТЕ ВАШИ СЕТИЛА
ДИФ САУНИ

ОДБЕРЕТЕ САУНА КОЈА НАЈДОБРО ВИ ОДГОВАРА ВРЗ БАЗА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ЖЕЛБИ И УСЛОВИ КОИ ГИ ПОСЕДУВАТЕ ВО ВАШИОТ ДОМ
Back
Next
 
 

Нашите Канцеларии:

🖈 Адреса
с.Косел, Комплекс ЕМО
6000, Охрид
Р.Македонија
🕽 Телефон
00 389 46 230 035 Канцеларија
00 389 76 494 159 Бобан
00 389 70 352 824 Ристе
Емаил
kitanoski@difbazeni.com
bgerasimoski@gmail.com
Емаил
kitanoski@difbazeni.com
bgerasimoski@gmail.com